DOUWE EGBERTS is al sinds 1998 partner van de Voedselbanken en schenkt jaarlijks miljoenen kopjes koffie aan hulpbehoevenden. Zo beleven ook zij warme momenten. Tijdens deze crisis rekenen echter veel meer mensen op voedselhulp, terwijl er nauwelijks voedseloverschotten zijn. Daarom moeten de Voedselbanken nu uitzonderlijk voedsel aankopen met eigen middelen. Douwe Egberts leverde al met spoed 10 ton extra koffie, bovenop de jaarlijkse donatie van 40 ton.

Maar dat is – gezien de nieuwe verlenging van de maatregelen – nog steeds niet genoeg. We hebben ook jouw hulp nodig: doe een donatie aan de Voedselbanken. Douwe Egberts zal voor elke gedoneerde euro, het equivalent in koffie schenken. Laten we samen mensen in nood steunen!

De actie loopt van vrijdag 17 april tot en met het einde van de strikte maatregelen, of tot de kaap van 100.000 euro wordt bereikt.

Hartelijk bedankt voor je vrijgevigheid.

PER CREDITCARD OF BANKREKENING

1. Bedrag van de gift

2. Contact

*             

We willen u graag op de hoogte houden door u per e-mail de nieuwsbrief van de Belgische Federatie van Voedselbanken te sturen. Wij zullen uw persoonlijke gegevens altijd met de grootste zorg behandelen en zullen deze nooit aan andere bedrijven bezorgen noch verkopen. U bent altijd vrij om u uit te schrijven voor het nieuws door op de knop afmelden in de e-mail te klikken

3. Betalingsmiddel

Een attest wordt uitgereikt voor elke schenking van 40 euro en meer die in hetzelfde belastingjaar gedaan werd.

Kredietkaarten
Visa Mastercard Maestro American Express
Bankoverschrijving
Bank transfer

VANDAAG IS HET OOK MOGELIJK VIA DE PAYCONIQ by BANCONTACT-APP - Hoe werkt het ?

Met de Payconiq by Bancontact-app is doneren heel simpel !

Als je de Payconiq by Bancontact-app niet hebt, wordt je door het scannen van de QR-code aangeboden om de app te downloaden. Uiteraard zijn betalingen veilig, elke transactie wordt automatisch geverifieerd om fraude te voorkomen.

Voer vervolgens je bankrekeningnummer en het bedrag dat je wilt doneren aan de Belgische Federatie van Voedselbanken in en bevestig met je PINcode. Let wel: Als je een fiscaal attest wil moet je je bankrekeningnummer aan je app koppelen (1 maal). Meer info over mobiel betalen met de Payconiq by Bancontact-app? Click hier.

QR-code Payconiq