DOUWE EGBERTS is al sinds 1998 partner van de Voedselbanken en schenkt jaarlijks miljoenen kopjes koffie aan hulpbehoevenden. Zo beleven ook zij warme momenten. Tijdens deze crisis rekenen echter veel meer mensen op voedselhulp, terwijl er nauwelijks voedseloverschotten zijn. Daarom moeten de Voedselbanken nu uitzonderlijk voedsel aankopen met eigen middelen. Douwe Egberts leverde al met spoed 10 ton extra koffie, bovenop de jaarlijkse donatie van 40 ton.

Maar dat is – gezien de nieuwe verlenging van de maatregelen – nog steeds niet genoeg. We hebben ook jouw hulp nodig: doe een donatie aan de Voedselbanken. Douwe Egberts zal voor elke gedoneerde euro, het equivalent in koffie schenken. Laten we samen mensen in nood steunen!

De actie loopt van vrijdag 17 april tot en met het einde van de strikte maatregelen, of tot de kaap van 100.000 euro wordt bereikt.

Hartelijk bedankt voor je vrijgevigheid.

In totaal, zijn nu reeds 169.117 maaltijden geschonken

(Dagelijkse update)

 

Zet een bord bij, aan de langste kersttafel van de voedselbanken !

Met de steun van Kellogg's
Met de steun van Fluvius

 

PER CREDITCARD, BANCONTACT, BANKREKENING OF VIA DE PAYCONIQ APP by BANCONTACT

Elke schenking van 40 euro of meer ten gunste van de Voedselbanken geeft recht op een belastingvoordeel van 45%. Een donatie van 40 euro kost u slechts 22 euro. (in overeenstemming met de bepalingen van artikel 145/33 van het CIR 1992)

1. Bedrag van de gift

2. Contact

*             

3. Betalingsmiddel

Elke schenking van 40 euro of meer ten gunste van de Voedselbanken geeft recht op een belastingvoordeel van 45%. Een donatie van 40 euro kost u slechts 22 euro. (in overeenstemming met de bepalingen van artikel 145/33 van het CIR 1992)

Kredietkaarten
Visa Mastercard Maestro American Express
Bankoverschrijving
Bank transfer

Als je de Payconiq by Bancontact-app niet hebt, kun je - na gekozen te hebben voor het Payconiq betalingsmiddel - de QR-code scannen en wordt je aangeboden de app te downloaden. Uiteraard zijn betalingen veilig, elke transactie wordt automatisch geverifieerd om fraude te voorkomen.

Voer vervolgens je bankrekeningnummer en het bedrag dat je wilt doneren aan de Belgische Federatie van Voedselbanken in en bevestig met je PINcode. Let wel: Als je een fiscaal attest wil moet je je bankrekeningnummer aan je app koppelen (1 maal). Meer info over mobiel betalen met de Payconiq by Bancontact-app? Click hier.