Om de Voedselbanken te helpen, telt elke gift. Schenkingen kunnen ofwel éénmalig ofwel via een permanente opdracht (maandelijks, driemaandelijks) uitgevoerd worden.

PER CREDITCARD OF BANKREKENING

1. Bedrag van de gift

2. Contact

*             

We willen u graag op de hoogte houden door u per e-mail de nieuwsbrief van de Belgische Federatie van Voedselbanken te sturen. Wij zullen uw persoonlijke gegevens altijd met de grootste zorg behandelen en zullen deze nooit aan andere bedrijven bezorgen noch verkopen. U bent altijd vrij om u uit te schrijven voor het nieuws door op de knop afmelden in de e-mail te klikken

3. Betalingsmiddel

Een attest wordt uitgereikt voor elke schenking van 40 euro en meer die in hetzelfde belastingjaar gedaan werd.

Kredietkaarten
Visa Mastercard Maestro American Express
Bankoverschrijving
Bank transfer

VANDAAG IS HET OOK MOGELIJK VIA DE PAYCONIQ by BANCONTACT-APP - Hoe werkt het ?

Met de Payconiq by Bancontact-app is doneren heel simpel !

Als je de Payconiq by Bancontact-app niet hebt, wordt je door het scannen van de QR-code aangeboden om de app te downloaden. Uiteraard zijn betalingen veilig, elke transactie wordt automatisch geverifieerd om fraude te voorkomen.

Voer vervolgens je bankrekeningnummer en het bedrag dat je wilt doneren aan de Belgische Federatie van Voedselbanken in en bevestig met je PINcode. Let wel: Als je een fiscaal attest wil moet je je bankrekeningnummer aan je app koppelen (1 maal). Meer info over mobiel betalen met de Payconiq by Bancontact-app? Click hier.

QR-code Payconiq